Selecteer een pagina

00.34u zegt de klok … maar ik wil nu echt graag de website en webshop online krijgen!

Nu is het eerst BLOGTIJD! Het begon allemaal met mijn ontslag. Na 23 trouwe jaren in het boekenvak werd ik aan de deur gezet. Tijd dus om te bezinnen. Net 45 geworden. Dat betekende outplacement volgen. Ik ben de begeleidster dankbaar voor het herwinnen van mijn zelfvertrouwen, motivatie en het verkrijgen van zeer bruikbare tips. Alle cursussen die me werden aangeboden, heb ik met beide handen aangenomen. En wat heb ik daar allemaal geleerd zeg! Het is teveel om op te noemen! De mensen die ik ontmoet heb tijdens mijn outplacementperiode waren ook allemaal zo fijne mensen. Elk met hun eigen verhaal. Triest, pijnlijk, ongehoord. We hebben veel steun gehad aan elkaar. Het was een zeer toffe groep!
Het team van Touch of Gold heeft een speciale vermelding nodig. Een team van drie toffe, creatieve, professionele madammen hebben me begeleid in het proces naar mijn SuperetteNinette.be. Ik had in mijn hoofd hoe ik het wilde hebben. Hmmm, soms moeilijk, toch? Maar nee hoor, alle drie de madammen hebben me perfect aangevoeld! Superetteninette.be heeft een prachtige huisstijl meegekregen met een logo dat perfect past bij mij en mijn winkel, leuke foto’s en een fantastische layout en techniek.

En voila. Hier sta ik nu. Euhmmm, eigenlijk zit ik want rechtstaand BLOGGEN is niet aan mij besteed ;-).

Ik opende een week geleden mijn fysieke winkel Superette Ninette in de Kantstraat 6 te Lier. Bijna een jaar heb ik gedaan over het verkrijgen van de nodige vergunningen maar … ze zijn binnen! Het concept was direct duidelijk. De inrichting zat vers in mijn hoofd nl. nieuw gecombineerd met kringloopgeluk en gaandeweg vormde er zich een lijst met ongelooflijk leuke ontwerpers!

Mijn Superette Ninette is gevuld met decoratie- , DIY- en vooral geschenkartikelen van bijna allemaal ontwerpers met kleine assortimenten die met ongelooflijk veel enthousiasme hun producten zelf ontwikkelen. Vele producten zijn nog niet of bijna niet vindbaar in België. Hoe leuk is dat! Eén voor één sympathieke, behulpzame en creatieve duizendpoten. Bij elke levering zat een kaartje, een gadget of zelfs confetti met gelukwensen!
Workshops behoren ook tot het aanbod, avondshopping achter gesloten deuren én partytime. Dag 4 was al het eerste verjaardagsfeestje met Emmeline als (acht)jarige! Zo leuk!

Als je na 23 jaar trouwe dienst geen zekerheden meer hebt, wanneer heb je ze dan wel? Ik lig er niet meer wakker van. We zien wel. Ik geloof in mijn project en zal mijn uiterste best doen om het te doen slagen. Aan het enthousiasme zal het niet liggen. Ook niet aan mijn leergierigheid, positiviteit en creativiteit. Dus die WEBSITE en WEBSHOP moet nu eindelijk de lucht in!

Zou het morgen lukken? Nog een paar dingetjes regelen, slapen en dan zien we wel. Op een dag zal het nu ook niet aankomen, toch? 1.22u …zegt de klok…snel in mijn bed nu!

Nog vlug een speciale dank aan mijn lieve gezinsleden die nu al in hun bedje liggen en mijn wederhelft zelfs snurkend op de zetel. Al wachtend tot ik klaar ben. Wat een lieverds!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This