Selecteer een pagina

WORKSHOPS

Onze workshopkalender wordt continu aangepast. Schrijf je snel in op onze NIEUWSBRIEF zodat je niets moet missen! Volg ook zeker de Facebookpagina en Instagram. Zin om creatief aan de slag te gaan in een gezellige sfeer?

Je kan inschrijven via de WEBSHOP door op de workshop te klikken die je wil volgen. Je kan je gegevens achterlaten. Na betaling ben je definitief ingeschreven. Indien een workshop volzet is of de datum schikt niet, kan je een mailtje sturen naar info@superetteninette.be. Of vul het contactformulier in zodat we je kunnen contacteren indien er iemand wegvalt of indien een nieuwe datum gepland wordt. Of je kan langskomen in de WINKEL voor meer informatie of om je in te schrijven.

Plan een workshop voor jou en je VRIENDINNEN (vanaf 7 personen). Heb je iets te vieren? Of zomaar? Kijk naar het Superette Ninette aanbod! Je kan uit het volledige aanbod workshops kiezen. Of heb je zelf een idee? Stuur een mailtje naar info@superetteninette.be.

Al eens een KOOPAVOND met vriendinnen georganiseerd? Ook dat kan! Informeer snel naar de mogelijkheden!

MOOI INGEPAKTE CADEAUTJES?

Laat een bericht achter bij het afronden van je bestelling!

Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen? Vul je gegevens dan hieronder in en je blijft op de hoogte van leuke acties en workshops!

Wij respecteren jouw privacy. Lees meer over hoe wij omgaan met jouw gegevens in onze privacyverklaring.

Je inschrijving is gelukt!

Pin It on Pinterest